Menu

ACTUALITAT


Catalunya, un assumpte europeu. De quina manera avançar?

20-06-2018

BCitizeN organitza una conversa amb el diputat finlandès Mikko Kärnä sobre la situació política de Catalunya en el context europeu.


Matthew Tree, Alessandro Scarnatto i Krystyna Schreiber omplen el bar Craft BCN amb estrangers residents a Barcelona.

31-05-2017

L’acte de presentació de BCitizeN va resultar un èxit d’assistència i participació


BCitizeN VISITA LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT

10-01-2017

BCitizeN va aconseguir una audiència el mes de gener passat amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, per explicar-li què hem constituït l’associació BCitizeN i l’interès de l’entitat per acostar les comunitats estrangeres que viuen a Barcelona a la realitat política i social de la ciutat i del país.


QUI SOM

BCitizeN és una associació ​​sense ànim de lucre i no partidista, integrada majoritàriament per persones estrangeres residents a Barcelona que ​​comparteixen els valors democràtics i de defensa de la llibertat, sigui quin sigui el seu origen o visió política.

BCitizeN està formada per persones estrangeres que es troben ben acollides aquí i que han triat Barcelona per desenvolupar una etapa de la seva vida. Es consideren ciutadans de Barcelona i de Catalunya i volen contribuir al seu creixement econòmic, social i cultural.


Testimonis

Humberto Gonzalez

d'Estats Units

Ella Mogler

d'Alemanya

Quan vaig venir aquí - al setembre d’enguany faran 25 anys - sabia molt poc el castellà i no tenia ni idea que era el català. Sempre m’han agradat els idiomes, m’encanta estudiar llengües i hi tinc facilitat. Així que quan m’explicaven que aquí es parlava el català, de seguida em vaig apuntar a un curs. M’interessava per l’idioma, la gent, la cultura i la història. Voler integrar-me i formar part de la societat em semblava el més normal del món. Aviat coneixia gent d’aquí, feia amistats, cosa per la qual em sentia encara més a gust i integrada a Catalunya. Sóc alemanya i sempre ho seré, però aquí a Barcelona havia trobat el que jo anomeno casa meva. Sempre volia estar al dia del que passava aquí i no estranya llavors que en algun moment decidís de participar activament en la vida social, cultural, política de Barcelona i/o Catalunya. La foto meva és del dia que vaig arribar aqui, el dia de la Mercè, el 24 de setembre de 1992.